Välkommen till Miliu

Skapandet av Miliu.net

Trots vår djupa förståelse för design och estetik stod vi inför utmaningen att inte vara experter på den digitala aspekten av vårt projekt. Vi hade klara visioner om vad vi ville uppnå, hur vi ville att vår webbplats skulle se ut och vilka resultat vi strävade efter att generera. Tyvärr saknade vi den tekniska expertisen för att förverkliga våra idéer och skapa den digitala närvaro vi strävade efter. Det var i detta skede som vi beslutade oss för att söka professionell hjälp och valde att samarbeta med Eye Media, en framstående SEO byrå i Uppsala som specialiserar sig på SEO, Google Ads och webbdesign.

Att överlåta den tekniska aspekten av vårt projekt till Eye Media gav oss en känsla av trygghet och tillförsikt. Vi tog initiativet att skicka in referenswebbplatser, våra specifika krav och önskemål till byrån. Eye Media, med sin djupa expertis och erfarenhet inom områdena SEO, Google Ads och webbdesign, tog sig an uppgiften att skapa en webbplats som var skräddarsydd efter våra behov och önskemål.

Kostnaden av en hemsida

Att utveckla en hemsida kan vara en komplex process och kostnaderna varierar avsevärt beroende på olika faktorer. Det korta svaret är ”det beror på”. Det finns flera variabler som påverkar kostnaden, inklusive vilken webbyrå du väljer att samarbeta med, dess storlek, erfarenhet och prissättning, samt om du överväger att skapa hemsidan själv.

I vårt fall valde vi att samarbeta med Eye Media, och detta beslut grundades på flera faktorer. För det första lockades vi av deras prisvärda modell, vilket var viktigt för oss eftersom vi hade en budget att hålla oss inom. Eye Media erbjöd en kostnadseffektiv lösning som ändå höll hög kvalitet, vilket var en avgörande faktor för oss.

Dessutom spelade deras service en stor roll i vårt beslut. Vi ville ha en byrå som inte bara erbjöd teknisk kompetens utan också var engagerad i att hålla oss informerade och involverade i hela processen. Eye Media levde upp till våra förväntningar genom att hålla oss uppdaterade och låta oss ha en aktiv roll i utvecklingsprocessen. Det var viktigt för oss att kunna bidra med vår vision och få ett resultat som verkligen motsvarade våra förväntningar.

Erfarenheten av att samarbeta med Eye Media gav oss inte bara en välutvecklad hemsida utan också en positiv och interaktiv process. Det faktum att vi kände oss delaktiga och informerade under hela projektet skapade en trygg och tillfredsställande upplevelse. Sammantaget är valet av webbyrå en viktig beslutspunkt i utvecklingen av en hemsida, och för oss var Eye Media det perfekta valet för att uppfylla våra behov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *